EASY-FLY
EASY-FLY
Kërko udhëtimin tuaj
Nga:
Deri:
Kthimi nga:
Kthimi deri:
Njsja më
 Kalendari
Kthimi më
 Kalendari
Kërkoni fluturimin
HYRJA / My Booking:
Agjencionet - Emri juaj përdorues,
Klienti - Emaili Juaj:
Shifra sekrete:
Login

Rezervo dhe paguani online

 PayPal- Carta di Credito PayPal- Carta di Credito
direkt gjatë rezervimit.
 PayPal- Carta di Credito

 Transferim i menjëhershëm! Transferim i menjëhershëm!
direkt gjatë rezervimit.
 Transferim i menjëhershëm!
 Auf Rechnung Me Faturë
Rezervo përmes telefonit dhe bëre parapagesen e biletës tek EASY-FLY.
 Bar am Schalter Me pare në dorë
direkt te sporteli EASY-FLY në aeroport.

Mirë se erdhet te EASY-FLY

Çmimet aktuale & informacione me rëndesi

PRISHTINA - VERONA
Sht, 25 MAR 2017 nga 169,- € *
Mer, 29 MAR 2017 nga 119,- € *
Sht, 01 PRL 2017 nga 139,- € *
VERONA - PRISHTINA
Sht, 25 MAR 2017 nga 129,- € *
Mer, 29 MAR 2017 nga 79,- € *
Sht, 01 PRL 2017 nga 89,- € *
EASY-FLY
PRISHTINA - MILANO-BERGAMO
Die, 02 PRL 2017 nga 109,- € *
Die, 09 PRL 2017 nga 99,- € *
Die, 16 PRL 2017 nga 159,- € *
MILANO-BERGAMO - PRISHTINA
Die, 02 PRL 2017 nga 69,- € *
Die, 09 PRL 2017 nga 80,- € *
Die, 16 PRL 2017 nga 139,- € *
EASY-FLY

*Ony way (një drejtim) çmimi kuptohet me tatim dhe taxa. Duhet të keni parasysh ndryshimet e mundëshme teknike dhe të çmimeve!.

EASY-FLY

Bagazhi për transport dhe i dorës

Pesha e bagazhit pët transport është 1x max. 20kg, ndërsa bagazhi i dorës 5kg (masa 55x40x20cm). Është i lejuar vetëm një bagazh dore për pasagjer.         Bagazh dorePër të ditur më shumë

Kontakt - Call Center

Kosova - Prishtinë:
Tel.:  +381 38 249 909
Mob.: +377 45 265 740

Ialia:
Veronë: +39 036 396 8278 Milano:  +39 028 971 0076

Swiss - Lugano:
Tel.:  +41 91 208 7148

Çmimet nga Prishtina*

 Easy-Fly Gjenevë nga 89,-CHF *
 Easy-Fly Bruksel nga 99,-EUR *
 Easy-Fly Cyrri nga 69,-EUR *
 Easy-Fly Istaboll nga 60,-EUR *
 Easy-Fly Parise nga 149,-EUR *
 Easy-Fly Amsterdam nga 179,-EUR *
 Easy-Fly Munihen nga 49,-EUR *
 Easy-Fly Düsseldorf nga 99,-EUR *

Rezervoni online!

Easy-Fly tash e tutje ju ofron të gjitha shërbimet e pasagjereve te saj me metodat ma bashkëkohore në internet. Në këtë rast plotësimi i dëshirave Tuaja individuale është shumë ma i lehtë ....

Rezervoni online!Për të ditur më shumë


 Easy-Fly RENT A CAR

 

Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.